Äckliga politiker!

Nu har jag fan fått nog av det svenska skolsystemet och utbildningar!

När ska alla feta, äckliga, egoistiska politiker få tummarna ur sina sittsårsbefläckade arslen och fokusera lite på ungdomens framtid istället för sina pensionsbesparingar? Det svenska skolsystemet behöver en rejäl genomgång, och en rejäl utrensning, och strukturen behöver läggas om fullständigt.

Det spelar ingen roll vilken utbildning man väljer idag, så är det inkompetenta lärare och orealistiska krav som präglar mer än något annat. Är det konstigt att så många ungdomar är deprimerade, feta och vilsna i dagens samhälle? Är det konstigt att ingen vill hoppa på utbildningar, och att de som gör det vill hoppa av nästan omedelbart?

Sen ska alla kriterier och mål alltid skrivas med så avancerad svenska så man måste spendera flera timmar bara för att tyda skiten, och när man väl har tydat mål och instruktioner fattar man ingenting ändå. Tänk för helvete på att 90% av sveriges ungdomar idag är antingen verbalt handikappade eller har ursprung från något exotisk land, hur i helvete ska vi kunna förstå ert kryptiska språk??

Och det är för jävligt med lärare som favoriserar och idioter som faller för fjäsk. Bland dagens lärare har alla nog missat det viktigaste, att man ska vara neutral oavsett! Alla lärare som håller på och ger någon sämre betyg, eller trycker ner någon för att de är olika på något sätt, eller inte gör som läraren vill förtjänar inget annat än en yxa mellan ögonen.

Men varför ska politikerna bry sig om det? De har allt fixat, pensionspengarna sparade och framtiden säkrad, så varför bry sig om oss? Om någon sitter och planerar en skolmassaker vill jag föreslå att ni vänder er ilska mot politikerna istället, då gör ni alla oss ungdomar en stor tjänst.


Skolstyrelsen på solsemester

Hihi

Mozilla Firefox är bara skit...


RSS 2.0