Lost and Found; Championship Manager 00/01

För er som inte vet vad detta är för spel kolla mitt tidagare inlägg:

http://profetens.blogg.se/2008/may/varldens-basta-spel-plats-1.html

Har fastnat för spelet igen, vilket till en viss grad hindrar mitt skolarbete. Man kan lätt slänga bort en hel dag på detta spelet. Om du är fotbollsintresserad, och har varit det de senaste 7-8 åren så kan jag garantera att du kommer älska detta.

För ett gratis exemplar hör av er till mig, så skickar jag det.


-TEST-



Lik musik

Jag hörde Coldplays hit "Viva La Vida" på radion imorse och första tanken som slog mig var att jag kände igen denna låten så jag började rent instinktivt sjunga "When I'm in Berlin you're off to London..." men upptäckte snabbt att det inte var BWO, utan Coldplay som sagt.

Jag vet att jag trampar på en del tår när jag jämför ett av världens största mjukrockbands med en samling fjollor, men jag tycker helt klart att låtarna har likheter när jag hör dem. Döm själva:


BWO?


COLDPLAY?

Travis Barker tribute

Ok, killen är inte död, och antagligen kommer han inte att ha särskilt märkvärdiga ärr eller något heller men jag hittade en fräck video med honom på Youtube så jag lägger upp den och så kan vi låtsas i fyra minuter att han omkom i kraschen.

Travis Barker, rest in peace


Många bollar..

Helt otroligt för tillfället så många bloggar man har igång.. Att jag skulle bli sån attentionwhore, vem hade trott det? Hur som helst, för att ha det organiserat, bortsett från profetens blogg har jag:

http://delikatess.wordpress.com
Uppdateras kanske inte så ofta, men bara ett roligt projekt jag och min älskling hade för oss. När vi har rastlösa kvällar uppdaterar vi antagligen med vad vi kan hitta på.

http://matakuten.blogg.se
Skolprojekt, har också planer på att uppdatera denna bloggen, men har ingen videokamera för tillfället så det kommer nog att dröja. Recepten som ligger uppe är dock riktigt bra, bortsett från ljudet.

http://vafanculo.blogg.se
Min och Sörens tips-sida. Uppdateras mest just nu, flera gånger om dagen faktisk. Väldigt bra och detaljerade tips varje dag. Sitter du och behöver lite extra pengar är detta sidan för dig. (Läses med viss kriticism)

Jävligt underhållande...

Tack vare Fredrik så har jag fått mig en jävla massa goda skratt efter att ha läst en blogg han hittade här på blogg.se. Killen som har skrivit är nog nånstans mellan 15-17 och har en jävla massa ilska inom sig, men bortsett från lite överdrivet rasistiska inlägg så har han faktisk rätt i mycket av det han skriver om. Favoritinlägget är det som handlar om prideparaden, där håller jag med honom totalt, men även några av de andra är sjukt roliga. Passa på och kolla in den så länge den ligger uppe:

http://etnocentrism.blogg.se

Lost and Found; OZ

Nästa objekt som hamnat i mina spotlights är den goda gamla TV-serien Oz. För er som av någon anledning missade denna serien när den gick på TV3 för ca 4-5 år sen, eller när den gick på DR1 för ca 7-8 år sen, kan jag berätta att det är en otroligt vulgär fängelseserie som får Prison Break att kännas lika tuff som en av Lillemans låtar (minns ni honom, herr Jag-har-somnat-på-en-parkbänk?).



Serien handlar i stora drag om vilket gäng som ska bestämma över Oswald Correctional Facility, eller kort och gott OZ. Latinos, svarta, nazi's, Italienare, Muslimer och bögar är några som slåss om sin existens och serien har en massa olika karaktärer som alla är fängslande på sitt sätt, och såklart alla de uppfinningsrika sätten som de slaktar varandra på. Många kända serie-skådespelare har fått sina genombrott i denna serien och sedan gått vidare till större produktioner, och likväl har många kändisar inom musik och sportvärlden haft små roller i serien. Tack vare min givmilda bror Sören så har jag nu möjlighet att njuta de första tre säsongerna igen på DVD, och känner jag honom rätt så väntar de sista tre säsongerna på mig under julgranen.



Tidernas bästa hemsida?

Jag som är fotbollsnörd nummer ett och inte har alla de bra sportkanalerna får ofta se alla målen online en vecka senare eller se så många av målen som visas på sporten, vilket oftast är ca 1% av målen man vill se. Men nu har jag hittat en lösning till detta problemet, jag kan ha hittat tidernas bästa hemsida!

http://www.101greatgoals.com/

Här kan man se målen nästan innan de har gjorts! Kanske inte, men bara en timme efter Groningen - Den Haag hade spelats låg alla målen uppe, och när det är Premier League ligger målen ibland uppe innan matchen spelats klart. Det bästa med sidan är dock att du kan titta på målen från alla Europas största ligor och även de små (Serie B, Belgien, Turkiet, Segunda, Portugal osv.), Sydamerika, Asien osv.

Kolla in sidan och lägg till som favorit direkt, kanske till och med startsida om du är nörd som jag.

Over and out.

RSS 2.0