Världens bästa spel, plats 6

SINGSTAR

image35


Ahh, just det. Den mest omtalade listan fortsätter, listan som slår fjollan Alex Schulmans "Veckans inne" presenterar nu plats nr 6. Singstar. Chansen för alla vanliga människor att vara Whitney Houston för en kväll (råkar vara min dröm). Träffade först på detta spelet för ca 1 ½ år sen hos min polare Johan, och kan säga att innan det var Johan och jag inget vidare kompisar, nu är vi som hand i handske (på ett väldigt hetero sätt) och jag vill tro att det beror på min sångröst! Sen dess har jag även charmat min lilla älskling Sanne så mycket så att hon i vissa fall nästan beordrar mig att sjunga för henne. Något jag såklart gör när som helst. Finns otroligt urval av låtar, allt från "Boten Anna" till "Sing" med Travis eller "Bring Me To Life" med Evanescence, till och med "Push It" med Salt'N Pepa om man vill göra en massa roliga ljud! Jag och Sanne har en lista med en massa namn på personer som ska få en inbjudan till Singstar-mästerskapen 2008, folk som under fyllan har skrytit med hur de briljerar på det. Upp till bevis!

P.s. Bilden under är lite dålig, men budskapet är tydligt. Singstar ska sjungas med inlevelse!

image34

Coming up...

Ska köra en liten veckoplanering på allt som ska hända framöver, lär ju glömma iaf hälften av sakerna, fast det inte är mycket att hålla reda på...

Har ju skolan som håller på för fullt, redovisning imorgon på det senaste projektet. Jag gjorde en kortfilm som jag kanske lägger upp här nån gång, annars finns den redan nu på youtube. Blev inte riktigt som jag hade tänkt, men jag är nöjd ändå. Hör ni inte vad jag säger i filmen får ni fråga...

I helgen som kommer ska jag och sötis fylla Nicole rejält innan hon drar till Australien. Vi satsar på att ge henne en så hård bakfylla så att hon känner av det även efter planet har landat i Sydney... Ska bli kul att träffa din pojkvän med, och vi kommer sakna dig när du drar Nicole!


Nicole på lördag


Kommer bli en del fotboll, försäsongen är i full gång och detta året kommer bli otroligt intressant eftersom hela fyra stycken Simonsen kommer finnas i KIF's startelva när vi inleder mot Öja. Jag ska satsa på att ta en mittbacksposition denna säsongen, och jag vet att jag kommer göra det. Är jag väl i form så är det få som kommer förbi mig. Ska enligt tradition ta ett par röda kort med, det hör till!


VM eller Div 6?


Blir lite övrig träning med. Sanne och jag ska leta upp ett gym i Kristianstad och biffa upp oss. Jag har varit ur form ett bra tag nu, och förlorat mycket muskler sen jag sluta på gym för ett par månader sen. Som tur är har jag rätt lätt att fixa det igen, tycker det är kul som fan att träna, man blir nästan beroende efter ett tag.


Jag om 4 veckor


Den 15 Mars händer något jag inte trodde att jag skulle uppleva. Vi fick Kent-biljetter i julklapp av Sannes föräldrar så vi ska se dem i Idrottshallen i Kristianstad. Kan tänka mig att min Kent-älskande bror Sören är lite avundsjuk nu, fast han antagligen redan har sett dem 10 gånger.. Kent är inte mitt favoritband, men vissa av de gamla låtarna är riktigt bra! Har sjungit en del av dem i duschen kan jag lova, men annars är det mesta av deras musik lite väl deppig. Läggdags nu!


Eskilstunas stolthet

Förlovad

För snart en månad sen hände något som de som känner mig, nog inte trodde skulle hända förrän om många år. Jag och min lilla älskling förlovade oss.

Vi låg sent på natten och pratade. Jag hade tänkt på det i över en vecka så jag var tvungen att fråga vad hon tyckte om det. Kändes jätteskönt när jag fick veta att hon kände likadant som jag, så vi bestämde oss tillsammans för att förlova oss den 23 december. Den bästa julklappen man kan tänka sig.

Nu har det gått en månad snart, och jag ångrar ingenting, allt känns bara helt rätt.

Har dock haft lite besvär med ringarna. Först var Sannes ring för stor, sen var Sannes ring för liten, och nu senast fick vi lämna in min ring igen eftersom den var för stor.. så jag kommer inte få min ring förrän på fredag.

Jättekul att se folks reaktioner när man berättar för dem, eller att höra vad de säger. Finns säkert nån som tycker att vi förhastar oss men det skiter jag i, jag vet bäst vad jag själv känner. Folk kan acceptera det eller hålla sig borta.



Älskar dig Sanne

Världens bästa spel, plats 7

PLATS 7

image23


KKND 2
Spelet med ett intro som fick vilken liten unge som helst att hoppas på att vi snart skulle uppleva ett tredje världskrig mot robotar och mutantiska överaggressiva skorpioner!! Som vilket strategispel som helst egentligen, men ändå inte. Fräcka maskiner, fräcka krig och tuff bakgrundsmusik gjorde KKND 2 liiiiite bättre.. Finns inte mycket mer att säga om spelet än så, det var det stora hela så kan istället dra ett litet skämt jag hörde på radion häromdagen. En man i 40-års åldern var trött på livet som singel och bestämde sig därför att sätta in en kontaktannons i tidningen. Dagen efter kunde han se sin annons med titeln "Fru sökes". Det dröjde inte många timmar innan telefonen ringde. Till mannens stora förvåning var det inte en enda kvinna som ringde, utan bara en massa män som erbjöd sina fruar. KKND 2, bra spel!

RSS 2.0