What goes around...

Mitt senaste påhitt:

Tyson Lee sitter på sängen i sin trånga fängelsecell och tittar på sina händer medans han rullar  tummarna, bredvid honom ligger det fyra-fem medeltjocka böcker och ett slitet fotografi på några personer som knappt går att urskilja. Plötsligt hör han ett ljud som närmar sig. Dörren till hans cell öppnas och en vakt träder fram och säger "Det är dags, följ mig". Tyson tar sina saker och reser på sig, drar en lättnandes suck och går sedan ut ur sin cell och ut mot sin frihet. Fängelsedirektören står vid den sista porten med ett papper i handen och Tysons tillhörigheter. Han tar Tyson i handen och önskar honom lycka till, varefter Tyson tar de sista stegen ner för fängelsets trappa och går ut genom huvudporten.


200 meter därifrån står bussen som är på väg mot stan och Tyson ökar farten för att hinna med. Han korsar en väg men upptäcker inte att en vit Ford närmar sig med hög fart, och innan han vet ordet av det så träffar bilen hans vänstra sida och slungar honom 3 meter upp i luften, varefter han landar på ryggen. Föraren av bilen springer fram till Tyson men han ligger helt stilla.


4 månader senare och Tyson vaknar upp efter att ha legat i koma. Doktorn kallas till rummet av en sköterska och berättar för Tyson vad som hände. "Du bröt 44 ben i kroppen och fick invärtes blödningar och kraniebrott, du var på dödens gräns flera gånger men vi lyckades rädda dig". Doktorn berättade också för Tyson att han var helt återställd men behövde en stor del rehabilitering. Dessutom kunde de slå fast efter en del tester att Tyson led av svår minnesförlust. Det visade sig att de senaste 2 åren av Tysons liv var som bortsuddat ur hans minne.


Doktorn frågade Tyson innan han gick, om det var något annat han ville prata om. "Jag har haft en hemsk dröm undertiden som jag har legat i koma" sa Tyson och fortsatte: "Jag sitter i en bil med en okänd kvinna, och plötsligt kommer en rånare fram och ber om mina pengar". "Efter jag har gett honom mina pengar springer han därifrån och skjuter kvinnan bredvid mig i huvudet, är det vanligt att drömma sånt?" frågade Tyson. Doktorn stod som förstenad en stund, innan han snabbt gick ut från rummet utan att säga ett ord.


Sjuksköterskan som stod bredvid doktorn såg chockad ut och Tyson frågade vad som var fel. Sköterskan tog ett djupt andetag och berättade sen för Tyson att doktorns fru för ett par år sen hade blivit brutalt mördad framför ögonen på honom på exakt samma sätt som Tyson hade sett i sin dröm. Sen lämnade också hon rummet samtidigt som hon gav Tyson en konstig blick. Tyson som var utmattad kom på sig själv tittandes rakt ut i luften innan han somnade igen.


Tyson vaknade lite senare av att två poliser stod vid sänggaveln och mumlade till varandra. Bredvid sängen stod en detektiv med en ilsken genomträngande blick som frågade "Mister Lee är du vaken?". Tyson fick svara på en massa frågor innan poliserna lämnade honom i fred igen. Den ena av poliserna stannade dock utanför Tysons dörr, som vakt.


Tyson fick återkommande besök av poliser och detektiver de nästa flera veckor undertiden som han tränade upp sin kropp igen tills han klarade av att gå, och äntligen efter 5 veckor blev han utskriven.


Polisen misstänkte Tyson för mordet på doktorns fru, eftersom han visste exakt hur mordet hade begåtts, trots at det inte fanns några vittnen, och han hade dessutom samma kroppsbyggnad som mördaren. Tyson hade förklarat för polisen om hans minnesförlust, och han hade också fått genomgå två lögndetektortester, som han dock hade klarat. Men detektiven fick reda på att minnesförlust kunde leda till att man kunde lura en lögndetektor, så därför ställde han Tyson inför rätta och åtalade honom för mordet på doktorns fru.


Under rättegången blev Tyson gång på gång utsatt för en massa frågor, som han svarade tveksamt på, och när juryn fick höra om hans besvärliga uppväxt och kriminella förflutna försvann den lilla medkänslan de hade kvar för honom. Tyson hade dessutom fått en otroligt dålig försvarsadvokat, åklagaren var raka motsatsen, en av de bästa i staten, så när rättegången var över var det inte många som tvekade på att Tyson var skyldig. Tyson fick 12 års fängelse.


Tyson var helt knäckt och förstod inte vad som hade hänt. Innerst inne hoppades han på att allt fortfarande var en dröm, men när han kände smärtan av handbojorna runt handlederna visste han att den var äkta, och det var verklighet.


Tyson fördes till fängelset där han först och främst fick prata med direktören, som ju kände igen Tyson från det förra besöket. Direktören som var en stor kraftig man, med ovanligt grått hår och en sällsynt djup basröst, hade alltid tyckt att Tyson var en sympatisk människa, dock ibland lite oroväckande tyst. Han berättade det som alla nya fångar fick höra, men avslutade sen med att säga "Lugna dig Tyson, vi har fått order om att behandla dig väl undertiden som din överklagan behandlas, inte alla tror att du är skyldig ska du veta". Efter de lugnande orden reste direktören sig och skakade hand med Tyson, men plötsligt ryckte Tyson till, och fick upp en hemsk bild i huvudet på fängelsedirektören som misshandlade en fånge till döds med sina nävar. Han hade slagit lös en av fångens tänder som sedan hade fastnat i hans knogar på den högra handen. Han plockade ut tanden, slängde den på golvet och sedan svimmade Tyson.


Han kom till medvetande igen efter ett par minuter och direktören frågade direkt vad som var fel. "Hjälp mig upp" sa Tyson. Direktören och en vakt hjälpte Tyson på fötterna. Han märkte till sin stora häpnad att direktören hade ett ärr på sin högra hand, ett ärr som lätt kunde ha orsakats av en tand, så han råkade mumla några ord rakt ut. "Det var du".

- Vad menar du? Sa den ovetande direktören.

- Jag såg vad du gjorde, sa Tyson och fortsatte; "Du slog den stackaren till döds nere i elrummet, sen plockade du ut en tand ur din högra hand, det är därför du har ärret där.

- Hur...?sa direktören men avbröt snabbt sig själv och istället sa han till vakten att föra Tyson till isolationen omedelbart.


Ett par dagar senare utan att ha haft kontakt med någon fick Tyson veta att en detektiv ville prata ett par ord med honom, och att han antagligen hade en chans att bli frisläppt. Tyson blev helt lyrisk, reste på sig och följde med vakten. Men efter en stunds gång blev Tyson misstänksam eftersom vakten ledde honom i motsatt riktning av besöksbyggnaden och han vägrade svara på någon av Tysons frågor.


Plötsligt tog en annan vakt tag i Tyson bakifrån och släpade honom med våld till ett rum där de slog honom medvetslös. Tyson vaknade lite senare i handklovar, fortfarande yr efter slagen han fick. Han kände att han inte var ensam i rummet och rent instinktivt sa han "Vem där?". Han slog upp ögonen och blev bländad av ett skarpt ljus, det enda han såg var konturen av en stor man, med ovanligt grått hår som lutade sig fram mot Tyson.

- Direktören? Är det du?

Det kom inget svar från personen, istället ställde han sig bakom Tyson, tog tag i hans armar med våld och tryckte honom upp mot väggen.

- Hur fan har du fått reda på det? Viskade personen samtidigt som Tyson kände en ilsken hand mot sin nacke.

- Vad snackar du om? Lyckades Tyson få ut, trots han hade hela ansiktet pressat mot betongväggen. Personen slängde Tyson tillbaka på golvet med våld, och på vägen ner råkade han välta lampan, så den nu lyste upp personen. Som Tyson redan hade räknat ut så var det direktören.

- Vad fan sysslar du med?! Skrek Tyson och fortsatte:

- Du är direktör här, folk kommer få reda på hur du behandlar oss!

Direktören stod kvar en stund i det ena hörnet av rummet innan han gick fram mot Tyson och satte sig på huk.

- Har du inte räknat ut det än, ingen kommer få reda på någonting, sa direktören med en överlägsen röst. - Det enda jag vill ha reda på är vem som har skvallrat om incidenten i elrummet. Berättar du det då nöjer jag mig kanske med att skära ut din tunga.

Tyson var helt chockad, hans hjärta slog snabbt och han ville berätta allt men fick inte ut några ord. Fängelsedirektören som redan hade slut på tålamod gav Tyson ett slag i magen, varefter han reste sig upp och sa:

- Det är otroligt hur fängelselivet påverkar en, speciellt om man inte borde vara här. Folk gör saker de aldrig skulle ha gjort annars vilket kan leda till hemska följder.

Just när direktören hade avslutat meningen kom det in en stor vakt, och direktören lämnade rummet. Tyson ville ropa efter honom men det var för sent, vakten tog fram en spruta fylld med heroin och injicerade allt i Tysons högra arm. Sedan gick han därifrån och smällde igen dörren.


Tyson låg kvar på golvet helt paralyserad och hörde inget annat än sitt hjärta slå. Han kunde knappt hålla sina ögon öppna och kände att tystnaden mellan varje slag blev längre och längre. Andetagen blev allt tystare och till slut slöt Tyson sina ögon. Ett par sekunder senare blev det helt tyst, inga hjärtslag och inga andetag.


Bra dag :)

Har varit en otroligt skön dag än så länge, och klockan är bara halv sex! Jag har varit otroligt flitig, något jag kanske inte är känd för att vara precis..

Började imorse kl 9.20 med det vanliga, på med kläder, fixa till kalufsen och ner med en snabb kopp kaffe. Sen värma mig lite hos min lilla älskling i sängen som alltid är brännhet på morgonen, så skönt! Hur som helst, klockan blir snabbt 10 och jag är på skolan. Vi håller just nu på med manusarbete och dramaturgi med Kjell Grede som lärare. Mannen har 5 guldbaggar!

Jag tycker lektonerna med honom är jävligt intressanta, dock ibland lite tråkigt. Vi håller på att hitta på en egen historia, och jag kom på en bra dramaberättelse som han verkade gilla, fast han såklart inte sa det. Finns något roligt med folk som har haft framgång inom ett område, de kan aldrig erkänna att något annat är bra, istället ger de hellre dålig kritik.

Hur som helst, kommer hem till tonerna av min lilla älskling som sitter och sjunger Ashley Simpson på Singstar, hon blir helt ställd mitt i låten när jag kommer in, och jag förstörde antagligen ett av hennes rekord där =) Myste med henne, vilket alltid är en dröm, och sedan hoppade jag i duschen.

Efter duschen visade jag hur Cascada ska sjungas (8940 på medium) innan jag sen går mot köket med sötis mordblick i nacken. Ringde min gamla tränare i IFK Karlshamn och sa att jag inte kommer spela där mer framöver. Blir antagligen come-back i KIF, i så fall blir det nog sexans mest stabila backlinje, med hela tre spelare från Simonsen Klanen. Det ska såklart inte hindra mig från att springa upp på hörnorna och nicka in en massa strutar. På en bra dag vinner ingen en nickduell mot mig.

Har också ringt min hyresvärd eftersom det nu är officiellt, jag flyttar från Karlshamn senaste den 1 januari. Drömmen blir till liv! Kommer sakna Fridhem lite såklart.

Nu ska jag ner till City Gross och handla broccoli, så jävla gott...

Lägger upp min dramaberättelse här lite senare idag.

Adios


Sent och jag vill sova

Andra kvällen i rad nu där jag inte kommer att få sova innan kl 5. Och jag ska köra till skolan 8.45, alltså inte ens 3 timmars sömn. Kan inte vara bra för kroppen. Har suttit med skolarbete senaste 2 dagarna nu, och i princip inte gjort annat än att hålla på med det (förlåt älskling). Mitt eget fel, har haft 2 veckor på oss att göra detta, och jag gör det såklart sista dagen.

Ska bli skönt imorgon när allt är redovisat och det blir helg.

Helgen är planerad och klar, ska hem till Sanne i Skillinge och vara där och passa Rambo och mysa såklart med älsklingen. Ifall jag orkar imorgon kanske jag slänger upp en tipsrad här, men spenderar nog hellre min tid någon annanstans.

Jag har stora planer för min blogg framöver. Jag har tänkt köra i alla fall två listor med "tidernas bästa". Det kommer en lista med de 10 bästa spelen enligt mig, de 10 bästa albums och 5 favoritplatserna. Sen kommer jag skriva ner hur det går i min och Sannes jakt efter en lägenhet i Kristianstad. I december ska alla mina saker flyttas ut ifrån min Karlshamn lägenhet, och jag flyttar mig själv till Sannes nuvarande lägenhet. Kommer bli så jävla skönt, kommer vara som en dröm, och bäst av allt, vi kommer att ha alla våra saker samlade på ett ställe!

Jag hade också tänkt att följa detaljerat hur jag gör 500 kr på antingen Svenskaspel eller Expekt till en förmögenhet, men eftersom familjekassan just nu är lika fattig som Zlatans ordförråd så kommer det inte i den närmsta framtiden.

Ifall någon av mina 5 trofasta läsare (på en bra dag)  har något tips på vad jag ska skriva om är det bara att slänga in en kommentar, då dyker det kanske upp något. Men förvänta inga poetiska, verbala underverk eftersom jag nuförtiden inte gärna spenderar min dyrbara tid framför datorn. Kan rekommendera min brors blogg för sånt :

www.kommerduhitofta.se

Nej, nu är skiten färdigrenderad så äntligen kan jag lägga mig nära mitt lilla levande element och sova i kanske 3 timmar.

image16

Not Lost, Found

Sitter med älskling mitt i natten och tittar på Lost. Fick hela första säsongen på DVD. Det hade du inte behövt älskling, du vet vi måste spara pengar inför flytten! Men tack, du vet att vi kommer sitta många nätter och titta på Jack och Kate och jag kommer berätta om alla mina teorier samtidigt som du nickar och spanar in Sawyers långa hår och hans bad boy attityd =) Men alltid lika skönt med dig hjärtat.

image15


Mmm, säger upp min lägenhet nu i veckan. Känns som det är helt rätt, och hoppas du brinner för detta med. Kommer att spara pengar samtidigtsom vi kommer närmare våra familjer, vilket är bra när vi ska hem och tvätta våra kläder. Kommer absolut sakna Fridhem, en massa sköna minnen rån den lägenheten, men jag kommer inte ångra det en sekund. Vill spola fram tiden till dagen då vi får en större finare lägenhet mitt i centrum.

Senaste dagarna har varit lite konstiga, helgen osv.. oooh GUD fick precis en glimt av himmelriket när Sanne rättade till madrassen... hur som helst, fokusera nu på vad jag skulle skriva... ehh....

En sak var det iaf, när du är med mig ska du känna dig fri (inte på det sättet), känna att du är lycklig och aldrig vara rädd för att säga eller att göra något. Du ska inte ändra dig eller uppföra dig annorlunda för min skull. Jag älskar dig som du är, och det kommer jag alltid att göra.

//Rasmus

Historien om razz strumpor

jaa det började en dag med hans vita strumpor sprang rundor i lgh man bara okej vad har han nu gett dem =p  aaah de tål inget , vodka i tvättningen inte alls det bästa men de är väl som razzzz tål inget men bara sött!!!

man ser båda som söta och kan värma en närsom helst så det är bra och ha dem till hands =p

Hhahaha ok om nån undrar var detta kommer ifrån så fick sötis tag i tangentbordet, och när hon gör det blir det oftast flummigt, speciellt när hon tittar sig omkring och väljer att skriva om det första hon ser, i detta fall mina fötter. Ja jag vet inte vad det är med henne och fötter, men det kommer ofta på tal iaf, kanske för att hennes är så speciella men otroligt gulliga, och i mini-format, som resten av hennes perfekta lilla kropp =) utom hennes temperament, det är fan otroligt, här sitter man och skriver en helt oskyldig blogg och lavetter flyger från höger till vänster, nervslag från ingenstans!

Bäst att publicera innan hon ser vad jag skrivit och tvingar mig att ändra..

Puss på dig sötis, och dina söta små fötter!

Nattfrestelse

image14


Senaste mästerverket jag och min lilla älskling fixade i köket var Krabellurer. Gott, men sjukt fult namn, så vi kallar dem platta munkar istället. Detta är väldigt enkelt att tillaga, perfekt om man blir sugen på lite nattmat. De smakar exakt som vanliga munkar, fast de är platta. Svingott!

Här kommer receptet och hur ni ska bära er åt:

2,5 dl mjöl
2,5 dl mjölk
2 msk bakpulver
2-3 msk vaniljpulver
½ tsk salt
1 msk socker
2 msk smält smör
1 ägg
image10

Börja med att smälta smöret och sen blanda alla ingredienser (ägget sist) i en skål. Rör om tills det blir en fin smet. Ta en stekpanna, släng på lite smör bara och ställ på hög värme (inte högsta). Sen är det bara att hälla ut lite av smeten, det ska inte täcka helt, och inte bli för tjockt. Stek ett par minuter på varje sida, och sen är det bara att njuta!

Släng på extra socker innan du äter dem, eftersom det gör munksmaken mycket bättre.

image13

Klassiker

Grym låt:


Självförtroende

Jag får rysningar när jag ser det... Snacka om att ha bra självförtroende!



Profeten Predikar

Mm, denna veckan blir inget seriöst tippande. Min lilla älskling har fastnat framför tv-spelet och jag är trött, så kvällen ägnar jag åt lite Manager och kanske mjuk musik (Hip Hop) istället. Ska däremot inte svika de som varje vecka söker sig til min blogg, kopierar mina rader och hoppas på miljonerna. Men seriöst, skulle jag slänga upp 13 rätt till er? Nej, denna veckan ger jag er 10 rätt på enkelraden och 8-tipset, och 11 på 64-tipset. Sen får ni själv krångla er fram till miljonerna.

Förresten, vill nån bli förnedrad är det bara att slänga in en rad i gästboken eller skicka till min mail, så lägger jag upp den här.

Mitt tips: (Enkelrad, 8, 64)
1. Blackburn - Liverpool   1, x, x
2. Aston V. - Derby   1, 1, 1
3. Everton - Birmingh   1, 1x, 1
4. Fulham - Reading   2, x, 1x
5. Middlesbr - Tottenham   x, 1, 1x
6. Newcastle - Portsmo   x, x, x
7. Wigan - Chelsea   2, 2, 2
8. Southampt - Charlton   1, x, 12
9. Queens PR - Hull   2, 2, x2
10. Sheff.U - Burnley   2, x2, 1x
11. Stoke - Coventry   1,1, 1
12. Watford - West Brom   1, 1, 12
13. Wolverh. - Brist.C   x, 1x, 1

RSS 2.0