Grym Kille på Youtube

Jag surfade runt lite på youtube och hittade denna killen, kolla in hans andra videos, han spelar en massa kända låtar på piano, och gör det svinbra. Finns allt från Nickelback, till Chris Brown, Coldplay, One Republic mm.


Kärlek

När jag har något bra, är jag alltid rädd att jag ska förlora det.

Jag har aldrig haft något så bra som detta, så är det konstigt att jag är mer rädd än nånsin just nu?

Jag kan bara påverka vad jag själv gör, och hoppas att det räcker för att detta ska hålla.

Jag kanske inte alltid gör rätt saker, men jag försöker att alltid göra rätt.

Jag hoppas det räcker, det finns bara du för mig.

Jag vill aldrig ha det på något annat sätt, jag vill stanna tiden.

Jag älskar dig. För alltid.


Världens bästa spel, plats 5

PLATS 5

image37


SUPER MARIO

På plats fem hittar vi ett oerhört beroendeframkallande spel, men samtidigt ett spel som kan få även den lugnaste personen att slänga handkontrollen i marken, stampa på den och sen kasta ur sig ord som hade fått vilket spädbarn som helst att börja gråta. Vi snackar såklart om Super Mario Bros! Det ska sägas att jag inte har någon aning om vilket av spelen vi spelade mest, men det var till gamla Nintendo (NES), och jag skulle gissa på att det var Mario Bros 3. Jag har försökt få tag på ett nytt NES och just Super Mario spelen, men inte ens en femteplats på min lista gör att jag vill spendera över 1000 kr på något som var inne när jag var en liten tjockis, som tittade på Darkwin Duck och tyckte att East 17 gjorde svintuff popmusik... Det var kanske till och med tidigare... hmm... Hur som helst, jag har stött på spelet ett par gånger på sistone, och kan meddela att det är minst lika kul nu som då!

Projekt

Som jag lovade så lägger jag upp ett av de senaste projekten i plugget som gick ut på att skapa en berättelse, och sedan få den så trovärdig som möjligt.

Filmen ska handla om en person som lider av Mano Depression utan att riktigt veta om det, och utan att vilja inse det, vilket kännetecknar mano-depressiva. Som tiden går blir han mer och mer paranoid. Jag fick beröm för mina skådespelartalanger av en man som har vunnit 5 guldbaggar (skryt), hade det inte varit för det, hade jag nog inte lagt upp filmen.

Njut


RSS 2.0