Inget vettigt

Fredag kväll och man gör inget vettigt. Jag och Sanne åt precis Gulaschsoppa med något så konstigt som vitlöksbröd till. Jag tyckte det var godare var för sig. Jag har länge haft ett sug efter att skriva något smart och intressant, men när det inte händer mycket i ens liv då finns det knappast något att skriva om heller...

Kan berätta att jag har lirat lite skojpoker på sistone. Med skojpoker så menar jag att det endast har blivit freerolls. Jag spelar på Pokerstars där de varje dag har en massa freerolls med olika priser. Igår spelade jag två turneringar med 9000 pers i varje, och det gick bra i båda. Den första ledde jag ett tag men slogs ut som nr 1500 ca när jag förlorade en AA hand. Turneringen efter gick mycket bättre, men ändå inget vidare. Jag låg i topp 10 i tre-fyra timmar tills det var ca 180 av 9000 deltagare kvar. Då förlorade jag en stensäker hand, jag hade K8 och floppen var K, 8, 8. Killen bredvid mig satsade allt direkt och jag trodde att jag drömde. Jag gick med, bara för att se honom visa en KK hand. Slag i pungen var det. Efter det hade låg jag plötsligt på typ 150:e plats av 160 så jag tänkte "skitsamma" och slängde in allt på en kass hand, tror det var 10-2. Hade jag bara spelat säkert när jag låg i topp tio hade jag spelat om 2000 dollar på söndag, utan att ha satsat en krona. Dessutom kan jag nämna att jag blev trea i en stor turnering om låtsaspengar, med 360 deltagare.

Jag vet att jag är en grym pokerspelare om jag bara lägger ner tiden som krävs för att spela det, men tyvärr har jag varken tiden eller några pengar att satsa på det. Det får bli i ett annat liv. Drömmen vore att ha 25000 kr och åka till ett riktigt casino och spela bort dem, eller vinna stora pengar. Mäta sig med "proffsen".

På tal om drömmar och intressanta saker så blev det provträning med Skillinge IF förra helgen. Skillinge håller till i femman. Jag var inte särskilt sugen innan träningen men när jag väl kom dit gick det jävligt bra. Uppvärmningen var kanske inget vidare eftersom jag var rejält ringrostig, men när vi väl drog igång med övningarna och spelet gick allt superbt och jag kände helt klart att jag klarade av tempot utan problem, ett jävligt skönt bekräftande att man fortfarande har lite i sig trots snart två års tid med inget annat än oseriöst fotbollsspelande.

Hur det blir med fotbollen i fortsättningen låter jag vara osagt. Just nu känns det som att det blir ett av fyra möjligheter; 1) Jag lirar med Kristianstad BOIS häruppe, jag har tränat med dem en gång. 2) Jag lirar med Skillinge när jag har tid, alltså med deras b-lag i så fall. 3) Jag spelar med Köpingebro som jag fortfarande tillhör och som jag har spelat det mesta av mitt liv för. 4) Jag skiter i vilket och spelar inte mer, kanske nån träning här och var.

Jag vill helst fortsätta spela för att jag gillar det och är bra på det, men mest för att jag måste röra mig mer, och måste komma i bättre form.

Jag har fått en satans jobbig förkylning som inte vill gå bort. När den försvinner tillsammans med snön ska jag ut och springa varje kväll. Innan snön föll var jag ute ett par gånger i veckan och jag hade nästan glömt bort hur skönt det kan vara att springa. Just nu är jag som sagt inte alls i form, men det ska vi nog få ändring på!

Kommentarer
Postat av: Sören

Batty, jeg regner iskoldt med at vi to dominerer i KIF:s B-hold i år!

2009-02-24 @ 15:24:49
URL: http://pussypalace.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ehh.. du ska nok dominere ved grillen som sädvanlig, jeg ved ik hvor meget jeg kommer til at vise mig der =) tiden må vise det

2009-02-24 @ 19:02:37
Postat av: Nicole

Min pappa välkommnar dig säkert med öppna armar till Smedstorps IF! :)

2009-02-26 @ 17:30:33
URL: http://smile4me.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0